Amit a rákról tudni kell

Ismereteink a rákbetegségről, a Matuzalem hatásai a rákbetegségre, a Matuzsálem segíthet rák esetén is.

A rák szóban, a félelem és az elkerülhetetlen sors, valóságos dramaturgiája benne rejlik. A "rák, rákbetegség" szavak helyett, talán a "rosszindulatú daganatos betegség" kifejezés lenne célszerűbb, mely pontosabb, tágabb kifejezés, azonban a köznyelv általában, az előbbit használja.

A rosszindulatú daganatos betegségeknek mindegyike, függetlenül attól, hogy melyik szervből indult ki eredetileg, teljes létében fenyegeti az embert. Sokkal összetettebb, mint hogy csak a megtámadott szervre lehessen vonatkoztatni. Matuzalem tablettaA rák korunk réme, nemcsak közvetlenül a beteget, de az egész társadalmat is érinti, s ezért vált "tabuvá". Kiemelkedik egészségünket érő fenyegetettség közül, talán ez is oka, hogy minden betegségnél nagyobb borzalommal tölt el bennünket.

Nem könriyű röviden meghatározni, mi is tulajdonképpen a "rák"? A köznyelvben szinte valamennyi rosszindulatú sejtburjánzást ezzel a szóval illetünk, ugyanakkor a rák, a karcinóma, a hámsejtekból kiinduló rosszindulatú daganatokra, tumorokra vonatkozik.

Jellemző, hogy egy sejtből létrejön egy eltérő, deformált sejtcsoport, mely jelentősen különbözik a normál sejtektől. Ezek kontroll nélküli osztódással szaporodnak, szerteágazva beágyazódnak a környező szövetekbe, vagy leszakadó sejtjei a véráram és a nyirokrendszeren keresztül eljutnak a szervezet különböző pontjaira, ahol ismételten megtelepednek és tovább szaporodnak, áttétet képezve.
Egyértelmű, hogy a daganat nem más, mint korlátlan, deformált sejtképzódés, a sejtek rendezetlen és szabálytalan osztódásának és a sejtelhalás blokádjának következménye.

Az ún. jóindulatú daganatoknál, egyfajta szövet termelődik, a felesleges sejtszaporulat határa jól körülírt marad, a daganat nem nő át más szervekbe.

Az ún. rosszindulatú daganatoknál, szintén sejtszaporulatról van szó, nincs gátló hatás, nincs természetes sejthalál, a sejtek a végtelenségig tovább szaporódhatnak, átnőnek a szomszédos szervekbe a vérkeringés vagy a nyirokereken át a szervezetbe szétszóródnak, és ott további búrjánzással hozzák létre az áttéteket.
A daganatok "rosszindulatú" megjelölése tehát arra utal, hogy az elfajult sejtek hajlamosak tovább terjedni, nemcsak helyileg, de a test távoli pontjaira is. A kiindulási helyen keletkezett daganat az elsődleges, az attól távolabbi helyeken keletkezők, az ún. áttétek vagy metasztázisok.

Matuzalem flavonoid tablettaAz egészséges immunrendszer fehérvérsejtjei, az elfajult rákos sejteket megtámadják és elpusztítják. Csökkent ellenálló képesség, az immunrendszer krónikus gyengesége a fehérvérsejtek hiányát jelenti, lehetővé teszi a rákos sejtek számának korlátlan növekedését, végül az egyre szaporodó rákos sejtek daganattá tömörülnek.

A rákos elváltozás a genetikus kód változása, még az egészséges sejtben fordulhat elő, és évekig tarthat, amig a gén hibája megnyiIvánui. Mindez a szervezet immunrendszerének csökkent működésével jár együtt, és rosszindulatú daganatok képződéséhez vezet. A rákos megbetegedéseket aszerint különbözteti meg az orvostudomány, hogy milyen típusú sejtekból keletkeznek.

Így beszélhetünk a hámszövetből (nyálkahártya vagy bőr) kiinduló "karcinómáról", pl. gyomor-, bél-, gége-, tüdőrák, stb. Ha a rák a kötószövetekből indul ki, "szarkómának", hívjuk, így például csont-, izom-szövetből eredő rosszindulatú daganatok.
Az idegszövetből így például "glióma" vagy más elnevezésü daganat fejlődik.

A leukémiánál a fehérvérsejtek változnak el, a limfómáknál a nyirokszövetekből indul ki a daganat. Az, hogy milyen szövetből ered a daganat, a kezelés szempontjából fontos, más-más terápia alkalmazott ennek megfelelően. Mivel sokféle rákos sejt létezik, így különbözőek a kezelési protokezelési protokollok is. Közel 200 féle ráktípust tartanak számon.

Szerencsére ezek többsége viszonylag ritka. Minden rák esetében közös az, hogyamegtámadott területen mutáns (rendellenes) sejtek fejlődnek. A szervezetünket alkotó sejtek osztódása révén állandóan szaporodnak. Minden egyes sejtben megtalálható egy genetikai kód, mely meghatározza a sejt fajtáját, feladatát és viselkedését. Flavonoid MatuzsálemA sejtosztódás időnként rendellenes sejteket hoz létre, az immunrendszer sejtjei nem serwnisítik meg azokat, ezekben a kód tökéletlen, hibás, és ha ilyen sejtek elkezdenek szaporodni, rákot eredméhyezhetnek.

A rák alattomos betegség, halljuk naponta, s ez annál is inkább igaz, mivel pl. 8-10 év is eltelik addig, amíg a mai modern diagnosztikai műszerekkel kimutatható daganattá válik. Ismeretes, hogy az egészséges emberek szervezetében is vannak ráksejtek, melyeket a védekező rendszer kontroll alatt tart. A betegség akkor jelentkezik, ha a·szervezetünkben a fizikai-lelki egyensúly tartósan megbomlik.

Az immunrendszer fehérvérsejtjeinek feladata elpusztítani a mutáns sejteket. Értelemszerűen a rák akkor fejlődhet ki, ha a test védelmi rendszerének nem sikerül elpusztítani a hibás sejteket, és hagyja azokat ellenőrizetlenül szaporodni. Néhány hibás sejt elvándorlásával újabb rákos gócokat hoz létre.

Más vélemény szerint, nem igaz, hogy kezdetben volt a daganatos sejt, ami megkapaszkodott és elszaporodott. A daganat keletkezése, az egész szervezet regenerációs képességének zavara, így a daganat az egész szervezet megbetegedésének a tünete. Ezért a daganat megsemmisítésére szorítkozó kezelésektől nem várható el, hogy valódi sikereket hozzanak. Ezek csak átmeneti javulást jelenthetnek. Adaganatok kezelése nem lehet csupán a helyi elváltozások eltüntetése!
A szervezet belső miliőjét, regenerációs erőit kell rendbe hozni.
A szakirodalmakban a rákbetegség okainak számtalan megközelítésével találkozhatunk, a lényeg azonban az, hogy a betegség létezik, korunk "pestiseként" és a rák-ellenes háborúban, még a harmadik évezred elején is, vesztésre állunk.
Az igazi áttörést, a betegség okának és gyógyításának felfedezése jelentené, melynek ideje még nem jött el.

A rák kifejlődésének szakaszai

Matuzsálem tabletta fogyasztásaKezdeti szakasz: az egészséges sejt megsérül, károsodik. Átalakulási szakasz: a sejtet egyéb rákkeltő tényezők érik. Burjánzási szakasz: a sejt vagy egy sejtcsoport aktív mutációja daganatot okoz.

A rosszindulatú daganatok kialakulásának oka nem ismert, így a megelőzésre sincs biztos módszer, azonban az alábbi kockázati tényezők kerülésével csökkenthető a betegség valószínűsége!

A rák nem fertőző betegség annak ellenére, hogy egyes rákfajtáknál az idült vírusfertőzés is szerepet játszhat, de ehhez más tényezőknek is közre kell működni ahhoz, hogya rák kialakuljon. A rák idős korban, ill. az idősödő középkorúaknál a leggyakoribb, mint a tüdő-, az emlő-, a vastagbél-, a gyomor-, a hasnyálmirigy és a gégerák.
Gyermek- és fiatal korban a rosszindulatú daganatos betegségek közül a leukémia, a szarkóma és a veserák a legtöbb megbetegedés okozója. A gyermekkori fehérvérűség gyógyításában az utóbbi évtizedekben ugrásszerű fejlődés ment végbe.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.