A rákot okozó kockázati tényezők

A rákot okozó tényezők kizárásával a rákbetegség megelőzhető, ebben segíthet a Matuzsálem tabletta is.

A rák oka és összefüggése még nem tisztázott, annyi azonban ismeretes, hogy több tényező együtthatásával jön létre, pl. környezeti ártalmak, önpusztító életmód, stb.
A rák multikauzális betegség, nem egy szerv megbetegedése, hanem az egész szervezeté. Az egyik legfontosabb rákokozó tényező a dohányzás, a mértéktelen alkoholfogyasztás. A megbetegedések 213-át az egészségtelen, kiegyensúIyozatlan táplálkozás is okozhatja.
Matuzalem gyógyításA vastagbélrák kockázatát az állati, telítetlen zsírok nagy mennyiségű, rendszeres fogyasztása fokozza. A túlsúlyos egyéneknél gyakori lehet a méhrák, mellrák, vastagbélrák. A betegségek kialakulása szempontjából szerepet játszanak az ételek elkészítésének módjai is, így például a túlsózott, erősen fűszerezett ételek, leégett húsok - hangsúlyozzuk, nem a sült húsról van szó, hanem a túlsütés elkerüléséről, mely felelős lehet a gyomorrák kialakulásában -, rostszegény étrend.

Mindezek főleg akkor jelentenek veszélyt, ha rendszeres táplálkozási szokásokról beszélünk. A változtatás szükségszerű, tudatosan kell táplálkoznunk és mint tudjuk ezek a radikális változtatások nem könnyűek. A lehetőség , azonban adott arra vonatkozóan, hogy a kutatások eredményeit használjuk, és bizonyos rákellenes tápanyagok fogyasztását szorgalmazzuk.

A kömyezeti káros hatások önmagukban még nem rákkeltőek, de ha ezekhez több tényező is társul egyidejűleg, akkor már a megbetegedés kifejlődésére hatással lehetnek.

Köztudott az UV sugárzás ártalma, a bőrrák keletkezésén él lényeges lehet, különösen a fehérbőrűeknél. Napfényre szükségünk van a D-vitamin keletkezéséhez, de legyünk óvatosak!

Fiatalság MatuzsálemAz ionizáló sugarak hatása sajnos bizonyított, melyek nemcsak a rákos megbetegedésekben jelentős, de a génállományt is károsítja, melyek torzszületéseket eredményeztek, így például a 2. világháború atombombája, Csernobil hatása, stb.

A bőrfelülettel tartósan érintkező kis mennyiségű korom is bőrrákot ókozhat. Már az 1700-as évek végén leírták az orvosok, hogy a keményseprőknél gyakori a hererák. Hasonlóan fokozottan ügyelniük kell a munkavédelmi előírások betartására a növényvédő szerekkel, kémiai anyagokkal dolgozóknak is.

A túl forró étel, vagy a tömény alkohol is, érzékennyé teheti a száj és a nyelőcső nyálkahártyáit a rákkeltő anyagokra. Nem is beszélve a dohányzásról, a füst hatására a tüdőre, vagy a szájra.

Nem is beszélve a dohányzásról, a füst hatására a tüdőre, vagy a szájra. Az idült stressz, a rákos betegségeket elősegítheti. Megfigyelhető, hogya rák diagnosztizálását megelőző két évben a betegek többségét, komolyabb lelki megrázkódtatás érte.

Fekete tea - MatuzalemA genetikus tényezők szerepét vizsgálva, arra a következtetésre jutottak a kutatók, hogya rákos megbetegedés titka, a kromoszómákban levő gének elváltozásában keresendők.
Feltehető, hogya sejtszaporulatot ösztönző gén és a sejtosztódást gátló gén egyensúlyának megbomlása okozza adaganatokra jellemző, kontroll nélküli szaporodást és más szövetek be való áttörést is. Ezen túl még kb. 10 félé szabályozó gént is találtak,
melyek szerepe még nem tisztázott.

Vannak olyan rák fajták, melyekről bebizonyosodott, hogy örökléssel kapcsolatba hozhatóak, előfordulásuk 5-10%. Ha egy családban bizonyos rákfajta előfordulása gyakori, az nemcsak a genetikai hajlammal magyarázható, hanem a környezeti adottságokkal is. A kutatások alátámasztották, hogy az elsődleges kiváltó okok legtöbbször a környezeti ártalmakhoz kötődnek.

Tényként elfogadhatjuk, hogy minél előbb ismerjük fel a betegség előjeleit, annál nagyobb az esély a gyógyulásra, mely természetesen nagymértékben függ a rák fajtájától is. Az is közismert, hogya legtöbb bizonytalanság, félelem, valótlan elképzelés ezt a betegséget övezi.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.