A Matuzsálem segíthet

A Matuzsálem hozzásegítheti a betegeket a gyógyuláshoz, az egészséges embereket egy boldogabb élethez.

Lassítsa le szervezete öregedését, segítsen immunrendszerének, vegye le róla a felesleges terheket, hogy szervezete bármilyen problémával meg tudjon birkózni.

A Matuzalem nem csodaszer, hanem egy olyan ötödik generációs készítmény, melynek hatékonysága nem lehet kérdés. Az emberi szervezetre gyakorolt hatása, mind orvosi, mind fogyasztói tapasztalati részről igazolt. Napjainkban a betegségek nagy része igen jó eredményekkel gyógyítható. De miért kell eljutni addig, hogy az egészségünk megromonjon. Fontosabb a prevenció, a betegségek megelőzése. A Matuzalem ebben a tekintetben is kimagasló készítmény. életünkben egy valami biztos és elkerülhetetlen, de csak nagyon kevesen figyelnek rá. Ez az öregedés.

Gyógyító MatuzsálemEz a folyamat még nem kivédhető, viszont nagy mértékben lassítható. Mindannyian elérünk egyszer életünk végéhez. Viszont nem mindegy, hogy az az út mennyi ideig tart és milyen minőségben járunk végig. A Matuzalem amellett, hogy bizonyos mértékig képes ismét egyensúlyba hozni a beteg szervzetetet, azon túl, tulajdonságai révén, nagymértékben elősegíti az életminőség javítását és a megélhető élethossz tartalmát. Felelősek vagyunk a saját életünkért, és családban annak biztonságáért. Az okos ember előre gondolkodik. Az idős emberek döntő többsége életének utolsó néhány évében költi a legtöbbet gyógyításra, gyógyszer vásárlásra.

Lehetne kényelmesen, panasz nélkül, egészségben, az orvosi rendelőket messzire elkerülve, gyógyszerre egy forintot sem költve élni. A lehetőség adott! A neve Matuzalem. Ön dönt!

Gyakorlatilag minden 30 év feletti embernek negyedévente ajánlott egy doboz elfogyasztása. Ebben a korban már a növekedési folyamatok rég befejeződtek. Az emberi szervezetben elkezdődtek ekkorra már az öregedési folyamatok. Innentől kezdve kell megtennünk mindent a hosszú boldog és egészséges életért.

Matuzsálem üzletembereknekMatuzalem szabadalommal védett, egyedülálló flavonoid komplexum, amely tudományosan is ellenőrzött, fenomenális hatással rendelkezik. A komplexum a leghatékonyabb, a mindennapi életünkben is gyakran előforduló bioflavonoidokból áll. Ezek gyakorlatilag minden élő sejtben megtalálhatók és olyan polifenol vegyületcsoportba sorolhatók, amely a Föld legősibb, több mint 3 milliárd éves molekula csoportja. Klinikai és kísérleti megfigyelések mutatták, hogy a bioflavonoidok kedvező tulajdonságuk széles spektrumával rendelkeznek: Anti mutagén (mutáció ellenes), vírusölő, gyulladás csökkentő, daganatos betegségeket megelőző, májvédő hatás mellett kedvező hatással vannak a cukorbetegségekre, allergiára, szklerózisra, asztmára.

Matuzalem hatóanyagai védik a sejteket egyrészt a külső környezetből származó káros anyagokkal szemben, másrészt azokkal szemben is, amelyek a testben képződnek, így pl. helytelen táplálkozás, gyógyszerszedés káros mellékhatásai, stressz következtében… Bioflavonoidok megújítják a sejtek természetes állapotát, lassítják a degeneratív (leépülési) folyamatokat, védelmet jelentenek az oxidációs stressz következményeivel szemben. Az utolsó kutatások szerint a Matuzalem hatóanyagai révén képes megvédeni a DNS-t a szuperoxidos károsodással szemben.

A Matuzsálem kedvező hatásai összefüggésben vannak elsősorban a szabadgyökök megkötésével, valamint az egyensúly fenntartásával. Megfogalmazható úgy is, mintha egy szerelő lenne, aki általános harmóniát tart fenn szervezetünkben. Jelenleg is a tudósok keresik a bioflavonoidok – amelyeket a Matuzalem is tartalmaz – potenciális hatásait az Matuzsálem tablettaAlcheimer és Parkinson kór, AIDS és a rák elleni küzdelemben való felhasználás céljából. Óriási előnyt jelent, hogy gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatásuk. A hozzáférhető tudományos kutatásokból tudjuk, hogy az anyagcseréjük és a szervezet általi befogadásuk zökkenőmentes. Az esetlegesen fölösleges többlet, természetes úton könnyen kiválasztódik a szervezetünkből.
A Matuzalem nagyon erős antioxidáns, amely gátolja a sejtek, sejtmembránok, DNS és sejtzsírok szabad gyökök által okozta károsodását.

Magas antioxidáns potenciálja (több mint az E-vitamin 10x-e) biztosítja olyan, a szervezetben lévő toxikus anyagok semlegesítését, amelyekkel a szokásos antioxidánsok nem boldogulnak, akkor sem, ha nagy mennyiségben fogyasztják őket. Gyógyulást elősegítő hatással van majdnem az összes típusú megbetegedés esetén. Ez nagyon fontos szerepet jelent. Elegendő mennyiségű bevitelnél megkönnyíti az immunrendszer dolgát és így segíti a szervezet a sejteket, szöveteket és idegrendszert súlyosan károsító toxikus anyagok eltávolításában. Lényeges az a tény, hogy kisebb mértékben leterhelt immunrendszer jobban védekezik az egészségi problémákkal szemben. A szervezet részére ilyen módon megteremtjük az újbóli öngyógyítás lehetőségét. Nagyon érdekes a Matuzalem kozmetikai hatása (bőrfiatalodás, ráncok kisimulása), melyek hosszú távúak.

Bioflavonoidok értékes forrásai: vörös bor, szőlő, növényi magvak és növények föld feletti részei, tea, hajdina, napraforgó, gesztenye. Amennyiben viszont az ember terapeutikus - gyógyító - értéket és magas immunrendszert szeretne, érdemesebb bioaktív táplálékkiegészítőt alkalmazni.

Tudományos munkák és a modern orvostudomány arra a következtetésre jutottak, hogy a bioflavonoidok a többi, nap mint nap fogyasztott, antioxidáns jellegű tápanyaggal együttesen képesek meggátolni néhány daganatos betegség kialakulását, a sugárzás genotoxikus és az extrém klimatikus körülmény negatív hatását, valamint elősegíteni az életképesség küszöbén élő szervezetek túlélését.

Betegség kezelés MatuzalemmelA fent leírt hatások nagymértékben befolyásolják a magas életkort és a jó egészséget. Matuzalem táplálékkiegészítő szedése minőségileg javította és meghosszabbította emberek százainak életét. Matuzalem szedése során előidézhet fáradtságérzetet vagy feldobottságot, esetenként a beteg területen átmeneti enyhe fájdalomérzetet, melyeket mindig egy jó közérzet vált fel. Nem tartalmaz szintetikus anyagokat.
A bioflavonoidok teljesen biztonságos, a tudomány által jól dokumentált anyagok, mellékhatások nélkül. Problémák nélkül kombinálható más készítményekkel és gyógyszerekkel. Ezért szedhető mellékhatások kockázata nélkül rövid és hosszú távon is, megelőzés vagy gyógyulás elősegítése céljából.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.